fredag den 14. maj 2010

Jeg HADER almindeligt bomuldsgarn


det er uelastisk i en grad så det er svært at strikke med. Så da vi fik dette bomuldsgarn hjem fik det ærligt talt ikke meget opmærksomhed. Men vi var klar over at vi nok hellere måtte have noget "sommergarn" udover bambusgarnet.

Efter et par dage som totalt nybegyndere udi i garnsalg, er vi blevet utroligt meget klogere. Det er ikke nok at have noget ukendt bomuldsgarn liggende. Eller ukendt hvad som helst garn, for den sags skyld. Vi har kun solgt garn der passer til de opstrikkede modeller vi har hængende.

For "folk" vil se det strikket. Ikke bare som en lille strikkeprøve, men som en fiks og færdig model som de kan kopiere...

Så i går måtte jeg bide i det sure æble og finde en opskrift der egnede sig til bomuldsgarn og gå i gang.

OG så skete der det helt vidunderlige at jeg blev helt vildt begejstret for at strikke med Lilia garnet fra Bulgarien. Wauw det er lækkert, det er en smule elastisk og bliver pænt selvom jeg strikker ret frem og tilbage på en rundpind. Det er aldrig sket for mig før. Så jeg glæder mig rigtigt meget til at blive færdig med koften fra Järbo - se jarbo.se der har en hel del gratis opskrifter.

1 kommentar:

  1. Jeg er heller ikke så vild med at strikke i ren bomuldsgarn, det glæder mig, at du har fundet noget garn, der er til at styre :-)

    SvarSlet