torsdag den 18. marts 2010

Helt fantastisk garn!

Kære bloglæsere
Jeg har nu været hjemme i 3-4 dage og det har som altid været en kold tyrker at vende tilbage til hverdagen. Men så er det jo dejligt når man har noget nyt spændende garn at strikke af. Det er foreløbig blevet til to babyting af det baby-garn jeg fandt i Bulgarien. Garnet var med vores øjne billigt, men det var det dyreste i butikken ;-). OG det er helt fantastisk blødt og dejligt at strikke af! Jeg er også vild med farverne som er anderledes end dem man ser herhjemme.

Den første ting blev denne vendestrik jakke i str. 2 år. Der er brugt lidt under 150 gram.Jeg har ikke kunnet lade være med at medbringe trøjen i løbet af ugen, og den vækker virkelig stor opsigt, både p.g.a. farverne og det bløde garn!

Det er jo en ekstra anspore så jeg måtte straks igang med én af de andre farver, og jeg startede med denne lille "fisk" for at tjekke strikkefastheden.

Garnet blev købt fordi min bedste ven skal være bedstefar - og vi ved ikke hvad det bliver. Her en bindejakke fra Drops´i str. 1/3 mdr.. Den er simpelthen super lækker og blød! Det næste projekt sidder allerede på pindene.

3 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå at du er vild med det garn, det ser bare skønt ud, og det er blevet nogle rigtig flotte ting ud af det.

    Spændende om det bliver en dreng eller en pige!

    SvarSlet
  2. hej, vad stickat söta koftor, hur är det att bo i bulgarien??

    SvarSlet